Tripsdrill

freizeitpark tripsdrill

Szőlőültetvények, erdők és rétek között, idilli tájba ágyazva található Tripsdrill, Németország első vidámparkja. A Tripsdrill 2019-ben ünneplte fennállásának 90. évfordulóját.

Tripsdrill már többször elnyerte az “Európa legjobb vidámparkja” elismerést. Több mint 100 eredeti attrakció garantálja a szórakozást kicsiknek és nagyoknak, köztük gyorsasági hullámvasutak, vad vízi csúszdák, nyugodt családi attrakciók és izgalmas kalandok a legkisebbeknek.

Az adrenalinlöket rajongóinak egyik csúcspontja a “Karacho” katapultos hullámvasút, amelynek kocsijai mindössze 1,6 másodperc alatt gyorsulnak fel 0-ról 100 km/h-ra, majd katapultként 30 méter magasra lövik őket. A “Höhenflug” nevű interaktív attrakció a levegőbe repít, és egy laza sétarepüléssel vagy turbulens repülőpárbajjal gondoskodik a szórakozásról. A park legújabb attrakciója az 1400 m²-es “Fűrészmalom “* kalandjátszótér.

Az 50 különböző állatfajjal rendelkező vadasparkban tett séta egyszerre ígér kikapcsolódást és izgalmat. A közvetlenül a vadasparkkal szemben található természetvédelmi üdülőhely eredeti kialakítású, kényelmesen felszerelt szálláshelyeket kínál mindenki számára. A faházban vagy pásztorszekérben eltöltött éjszaka egyedülálló élményt nyújt.

Erlebnispark Tripsdrill

Erlebnispark-Tripsdrill-Straße 1
74389 Cleebronn/Tripsdrill

Phone: +49 (0)7135 99 99

Email: info@tripsdrill.de

Website: tripsdrill.de