Dorint Maison Messmer Baden-Baden

A Dorint Maison Messmer Baden-Baden egy luxus szálloda Baden-Baden városban. A szálloda a városközpontban található, közel a Baden-Baden Casino-hoz és a Friedrichsbad termálfürdőhöz, kiváló lokációval rendelkezik azok számára, akik a  városközponthoz közeli rekreációs szállást keresnek.

A Dorint Maison Messmer elegáns, luxus szálloda, ahol a vendégek kényelmesen pihenhetnek és élvezhetik a minőségi környezetet.

A szállodában különböző típusú, kényelmesen berendezett szobák és lakosztályok találhatók, amelyek modern kényelmi szolgáltatásokkal, például síkképernyős TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel és fürdőszobával felszereltek.

A Dorint Maison Messmer szállodában több étterem és bár áll a vendégek rendelkezésére, kiváló minőségű ételekkel és italokkal. Az éttermekben a helyi és nemzetközi konyha gasztrokínálatából választhatunk.

A szállodavendégek a wellness- és spa-részleget használhatják testi-szellemi relaxációra, kikapcsolódásra, testi-szellemi felüdülésre. A wellness részlegen masszázs, szaunák és egyéb wellness-szolgáltatások is elérhetők.

A szállodában több konferenciaterem található, amelyek kiválóak kisebb – nagyobb üzleti rendezvények és konferenciák lebonyolítására.