Brenners Park-Hotel & Spa, Baden-Baden

A Brenners Park-Hotel & Spa egy luxus szálloda Baden-Badenben. A szálloda magas színvonalú kényelmi szolgáltatásairól és a gyönyörű környezetéről híres.

A Brenners Park-Hotel & Spa szálloda a gyógyfürdőiről és a szép természeti környezetéről, híres gyönyörű kisvárosban Baden-Badenben található.

A szálloda közelében található a híres Lichtentaler Allee, a város központjában lévő elegáns sétány.

A szálloda kényelmes, elegáns szobáiban modern, kényelmi szolgáltatások kényeztetik a vendégeket luxus környezetben. A kényelmes ággyal, síkképernyős TV-vel, minibárral és ingyenes Wi-Fi-vel felszerelt szobák között standard szobák és lakosztályok közül választhatunk. Néhány szobához gyönyörű kilátás is tartozik.

A szállodában több étterem is található, kiváló minőségű ételekkel. Az éttermekben a különböző népek konyháinak  ízvilága vár felfedezésre. Az elegáns éttermek és bárok kiváló helyszínek romantikus vacsorákhoz vagy üzleti találkozókhoz.

A szálloda híres luxus spa részlegéről, amely lehetőséget kínál a vendégeknek a kikapcsolódásra és az egészségük fenntartására. A spa területén találhatók medencék, szaunák, masszázskezelések és egy fitneszterem is.

A Brenners Park-Hotel & Spa kiváló helyszín különböző rendezvények, konferenciák és esküvők lebonyolítására. A szálloda modern technológiával és professzionális személyzettel áll a rendezvények rendelkezésére.

A szálloda személyzete kivételesen figyelmes és segítőkész, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek tartózkodása, pihenése zavartalan legyen.

A Brenners Park-Hotel & Spa szálloda ideális választás azok számára, akik egy romantikus hétvégét vagy pihentető wellness-nyaralást terveznek.