Markthalle

markthalle stuttgart

Szereti a friss ételek, egzotikus fűszerek és a nemzetközi specialitások illatát?  Akkor a Markthalle a megfelelő hely az Ön számára.

Legyen szó ananászról, padlizsánról, osztrigagombáról, batátáról, karamboláról, maniókáról, csicsókáról, csicsókáról vagy salátafélékről – ha friss gyümölcsöt és zöldséget keres, a stuttgarti piaccsarnokban bőven megtalálja, amit keres. A zöldség- és gyümölcskereskedők az év bármely szakában a regionális és nemzetközi zöldség- és gyümölcskülönlegességek gazdag választékát kínálják. Az egzotikus receptekhez szükséges alapanyagok széles választékát is megtalálja. És hogy az étkezés minden szempontból sikeres legyen, a virágárusok fantáziadús virágkötészeti remekműveket kínálnak a megfelelő asztali dekorációhoz. A friss hal, baromfi, vadhús, valamint a kiváló minőségű hús- és kolbásztermékek mindig is a stuttgarti vásárcsarnok védjegye voltak. Legyen szó vadkacsamellről vagy birkacombról, nyúlnyeregről vagy a legfinomabb marhafiléről: a vásárcsarnokban a kereskedők különös hangsúlyt fektetnek termékeik frissességére.

A stuttgarti vásárcsarnok építészetileg is lenyűgöző. Az építész, Prof. Martin Elsässer tervei alapján épült, és 1914. január 1-jén adták át. A szecessziós stílusú, vasbeton gerendákból álló szerkezetű, üvegtetővel fedett csarnok ma műemléképület. A vásárcsarnok ma már Stuttgart határain túl is ismert, népszerű gyöngyszem.

Három étterem hívogat elidőzésre: a „Markthalle Restaurant”, a mediterrán stílusú „Empore” és a spanyol tapas bár „Desirée”. Az első emelet egy bájos kiegészítést alkot az előkelő lakberendezés és divat kínálatával.
Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig:
07:00 – 18:30

Szombat:
07:00 – 17:00