Hotel Europäischer Hof Heidelberg

Az „Hotel Europäischer Hof Heidelberg” luxus szálloda kiváló minőségű szolgáltatásairól és történelmi környezetéről híres.

A „Hotel Europäischer Hof Heidelberg” történelmi stílusú szálloda, ami összefonódik az eleganciával és a luxussal. A szálloda szép környezetben helyezkedik el, az épület maga Heidelberg város történelmi örökségének része.

A szálloda szobái elegánsan berendezettek, kényelmes ágyakkal, minőségi bútorokkal és modern kényelmi berendezésekkel. A vendégek luxuskategóriás szobákat vagy lakosztályokat is választhatnak.

A „Hotel Europäischer Hof Heidelberg”-ben étterem és bár is található, melyek ínyenc fogásokkal és különleges  italok várják a vendégeket. Az étteremben a helyi és nemzetközi konyha ételeiből lehet választani.

A szálloda számos kényelmi szolgáltatásai közé tartozik, többek között a 24 órás recepció, a védett parkolás, fitneszterem, wellnessközpont és a konferenciahelyszínek.

A „Hotel Europäischer Hof Heidelberg” a városközpontban található, könnyen elérhetőek Heidelberg nevezetességei, ideértve a híres Heidelbergi Várat is.