Hotel Der Kleine Prinz Baden-Baden

A Hotel Der Kleine Prinz egy exkluzív szálloda Baden-Baden városában. A szálloda neve „A Kis Herceg” Antoine de Saint-Exupéry híres könyvére utal és ezzel a névvel különleges, mesebeli hangulatot teremt a vendégek számára.

A szálloda elegáns és stílusos környezetet kínál, ahol a vendégek kényelmesen pihenhetnek és élvezhetik az exkluzív légkört.

A szálloda szobái és lakosztályai egyedi, mesebeli dekorációval rendelkeznek, amelyek a „Kis Herceg” történetéből inspirálódnak. Mindegyik szoba modern kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, például síkképernyős TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel és fürdőszobával.

A Hotel Der Kleine Prinz étterme kiváló minőségű ételekkel várja a vendégeit. A menük a helyi és nemzetközi konyha specialitásaiból válogatnak.

A szálloda kávézója és bárja kiváló italokkal és süteményekkel szolgálja ki a vendégeket.

A szálloda rendelkezik egy gyönyörű kerttel és terasszal, ahol a vendégek kikapcsolódhatnak és élvezhetik a szabadban való időtöltést.

A szálloda wellness- és spa-részlege lehetőséget nyújt a vendégeknek a testi-, szellemi kikapcsolódásra és felüdülésre. A fürdő részlegen masszázs, szaunák és egyéb wellness-szolgáltatások is elérhetők.

A Hotel Der Kleine Prinz a városközpontban található, közel Baden-Baden kulturális és fürdőhelyi látnivalóihoz.